maanantai 16. heinäkuuta 2012

"Decuuppausta"

Huh, luova päivä!

Viikonloppuna olisi lastenleiri, jonne olen lupautunut ohjaamaan askartelua. Idea lähti siitä, kun löysin Ikeasta tarjouksella puisia Malma-peilejä. Niihin olisi erittäin helppo maalata jotain, saati sitten testata decoupage-lakan käyttöä.  Tänään sitten aloitin mallinteko urakan ensiksi juoksemalla kaupassa hakemassa tarvikkeita: maaleja, pensseleitä ja vanhoja lehtiä.   Sinellin tyhjensin akryylimaaleista ja lakasta, ja Clas Ohlssonilta hain muutamat pensselit. Vanhoja kirjoja kävin etsimässä paikallisella kirpputorilla. Peilit käytiin hakemassa jo aikaisemmin, kun ne löydettiin. Tässä siis saalis: 


Kirpparin vanhat kirjat olivat aika löytöjä. Varsinkin vuoden 1938 almanakka, jossa sen aikaisia mainoksia. Sitä en vielä ajatellut käyttäväni, mutta eiköhän vielä tule aika. Yhteen peileistä siis varmasti testasin lakan käyttöä, mutta toiseen on ainakin tarkoitus maalata, vaikea arvata mitä, ruusu!! Posliininmaalauskonkarina pitää  kokeilla tämmöisilläkin maaleilla ruusun väkertämistä. ;) Saa nähdä mitä siitäkin tulee.. Tässä vähän työstövaihetta: 

Kätevää kun on varastot pullollaan kaikenlaisia helmivärkkejäkin, kun on korujakin tullut askarreltua. Alakulmassa pilkottaa myös toinen peili, minkä pohjan jo maalasin valkoisella. Mutta ensimmäisen mallipeilin tulos on tässä:

 Huomenna taas lisää luovuutta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti