keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Missisipin mutakakkua.

Sokerihiirille tästä maistuva resepti. Tätä tarjoiltiin pikkuneidin synttäreillä, ja oli kyllä sellaista sokerista herkkua, että oksat pois. ;)




Missisipin mutakakku


2,5 dl sulatettua voita
5 dl sokeria
4 kananmunaa
1,25 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
3,75 dl vehnäjauhoja
3,75 dl rouhittuja pähkinöitä
1 pss minivaahtokarkkeja

Kuorrute:

450 g tomusokeria
1,25 dl maitoa
0,6 dl huoneenlämpöistä voita
0,8 dl tummaa kaakaojauhetta


Sekoita keskenään voit, sokeri, kanamunat, vaniljasokeri ja suola. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja pähkinät.  Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Paista 175 asteessa 20-25 minuuttia.  Lisää päälle vaahtokarkit ja laita takaisin uuniin noin viideksi minuutiksi. Valmista kuorrute.

Anna kakun jäähtyä ja lisää kuorrute. 

Herkuttele! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti