sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

paluu piipertelyjen ääreen..

Kamalasti on ehtinyt tapahtua sitten viime postauksen.. Aika vierähtää varsinkin nyt kumman nopeasti, kun on tuo pieni paketti vahdittavana ja hoidettavana. Pää silti tarvitsee aina välillä jotain muutakin puuhaa..

Aloitin valokuvauskurssin tammikuussa, ja siellä olen oppinut uusia tekniikoita ja asetuksia. :) Aivan hurjan mukavaa. :) Lisäksi ilmottauduin kakkukuorrutus-kurssille mikä järjestetään parin viikon päästä. Kaikkea jännää siis luvassa... 

Olen innostunut väkertämään muffinsseja, toki aika helpolla reseptillä.. :D Kotigastronomilla on sellaista muffinssijauhoa, johon tarvitsee vain lisätä öljyn ja veden.. :) Mutta kuorrutuksia on ollut myös mukava testailla. Kuten esimerkiksi mansikan makuista tomusokeria tavallisessa kermavaahdossa. 


Nyt viikolla ehdin myös käsillä piipertää ovikranssin. Toisin sanoen koristelin valmiiksi punotun kranssin. Mutta eipä se haittaa, hyvä että edes jotakin pystyin tekemään. Kevättä alkaa olemaan jo rinnassa, joten se näkyy myös ovikranssissa. Ja tämmöinen siitä tuli.


Ehkä kerron sitten kakkukoristelukurssista,  kun ehdin.. :)



1 kommentti:

  1. Raikkaan pirteä kranssi joka käy koristeena eri vuodenaikoina, kun ottaa höyhenet välillä pois. ;)

    VastaaPoista